Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΟΡΙΩΝ



Την Κυριακή 3/3/13 στο κλειστό της Σκύδρας η ακαδημία μπάσκετ αγοριών του Σκυδραϊκού αντιμετώπισε αυτήν του ΑΟΚ Βέροιας. Οι λιλιπούτειοι μπασκετμπολίστες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες ανάλογα με την ηλικία τους και ευχαρίστησαν με τον αγώνα   τους γονείς και φίλους  που τους παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον.

ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ Ν. ΣΑΝΤΑΣ 35-35



ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
Σε ένα όμορφο παιχνίδι μεταξύ κοριτσιών που είναι γεννημένες το 1999 και νεότερες οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 35-35 (στα τουρνουά μίνι δεν παίζουν παράταση σε περίπτωση ισοπαλίας). Η ομάδα του Σκυδραϊκού είχε στη σύνθεσή της αθλήτριες μικρότερης ηλικίας, πήρε το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα, δημιούργησε διαφορά μέχρι και 10 πόντους όμως στο τέλος του αγώνα η ομάδα από το Κιλκίς κατάφερε να ισοφαρίσει εκμεταλλευόμενη την κούραση των παικτριών του Σκυδραϊκού απέναντι στις κατά πολύ ψηλότερες αντιπάλους τους.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΣΠΡΟΥ – ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ 37-35



ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ
  Σε ένα κακό παιχνίδι από πλευράς Σκυδραϊκού στη κατηγορία μίνι αγοριών (γεννηθέντες το 1999 και νεότεροι), έχασε ανέλπιστα  από τη ψυχωμένη ομάδα του Κεραυνού με ένα καλάθι στο τέλος του αγώνα.

ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ 41-35



ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
  Έχοντας τρεις βασικές ελλείψεις η ομάδα κορασίδων του Σκυδραϊκού δυσκολεύτηκε στο τέλος να επικρατήσει του Κολινδρού με 41-35. Η ομάδα της Σκύδρας μπήκε δυνατά στον αγώνα, πήρε προβάδισμα στο σκορ το οποίο δεν έχασε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 60-48

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.